вівторок, 26 серпня 2014 р.

Страшно навіть  не від самого факту, а від кількості коментарів( в різних місцях по інету ) , які це виправдовують, ссилаючись на історіями про загиблих дітей, спалених одеситів, чи взагалі зовсім не адекватних. Те саме з парадом , чи зйомками на фоні загиблих .

Я не розумію, як же так, чому так легко втрачається людяність,  не могли ж вони і раніше бути повні такої ненависті?

3 коментарі:

  1. Ой, Таня, такие люди всегда есть и будут, и их всегда достаточно вокруг. Просто есть страх осуждения, страх наказания. А тут вдруг стало можно все. ВСЕ. И они отрываются за все годы, когда их ставили на место, затыкали им рот. Я от этой фотографии 2й день отойти не могу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а хто їх ставив на місце і затикав рот? Якби ставили, то такого б не було. Вони завжди робили те, що і зараз, тільки тепер у них автомати в руках, і дійсно, в їхньому "руському мірі" їх ніхто не осудить за наругу над людиною. У них проблеми з головою, особистості, що не реалізувалися, вибудували паралельний світ і живуть там, під проводом царя-карлика. Після сьогоднішнього наступу російської армії я вже не впевнений, що ми зможемо відстояти колишні кордони, включаючи Харків, Одесу і частини приморських областей. Хіба що війська НАТО ввійдуть, але щось поки вони не показують бажання йти на ножі з карликом.

      Видалити
    2. Я думаю, що Інна саме це і мала на увазі, що раніше їх стримували суспільні норми і інші люди поряд, а зараз їх натура вилізла, вони відчувають безнаказаність і відриваються на кому можуть... і це страшно... страшно, що таких людей досить багато...

      Видалити